torstai 29. lokakuuta 2009

Pientä herkuttelua

Vasta nyt huomasin, että Ruohonjuuresta saa tällaistakin suklaata. Maistiaisia pikku makeannälkään tuli tietenkin napattua mukaan. :)






























 Testissä on toistaiseksi ollut vasta cashew-kookos-versio, mutta ihan herkulliselta vaikutti. Kaakaota on vain vähintään 50%, mikä aluksi kuulosti tosi pieneltä määrältä - kuitenkaan tässä maku ei ole yhtään pliisu  toisin kuin mainstream-maito-"suklaissa", koska puuttuva kaakao on korvattu muulla hyvällä kamalla (mm. kookoskerma ja agavenektari).

4 kommenttia:

  1. Onko kookoskerma superfoodia? Mitä muuta noissa on kuin mainitsemiasi aineita?

    VastaaPoista
  2. Mulla on tässä parhaillaan makustelussa tuo toinen eli goji-lucuma ja ainesosat ovat:
    kaakaomassa (kaakao min. 50%), agavenektari, kaakaovoi, pakastekuivattu gojimarjajauhe (11%), kookosvoi, lucumajauhe (9%), lucumajauhe (9), gojimarjoja (5%).

    Kookos-cashew-suklaan valmistusaineet puolestaan ovat: kaakaomassa (kaakao min. 50%), agavenektari, kaakaovoi, kookoskerma (10%), cashewpähkinä (8%), jauhettu vaniljapalko

    Hmm, hyvä kysymys. :) Itse en ole tullut mieltäneeksi kookoskermaa superiksi as such - kookosöljyn kylläkin. Mitäpä tähän sanovat superfood-ekspertit? :)

    VastaaPoista
  3. oikeestaan tämähän on "suklaata", ei tällasia mihin on sekotettu kasvisrasvoja saa edes myydä monissa maissa suklaina. vähän kun brunbergin suklaankaltaiset tuotteet.

    ei toi 50% ole vähän maitosuklaalle, normaalisti prossa pyörii vähän yli 30 tienoilla.

    VastaaPoista
  4. Maisteoin tuota Gojia ja oli NIIIIIIIN hyvää!!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...