perjantai 22. tammikuuta 2010

Broccolia ja... makkaraa!

Ei meilläkään aina huipputerveellisesti syödä. :) Kuitenkin jos ja kun syödään makkaraa, se yleensä nautitaan näin:

























Resepti on vuosia sitten Ihana Italian keittiö -kirjasta mukaeltuna käyttöön otettu ja aikojen saatossa hyväksi havaittu - helppoa kuin mikä! Alkuperäistä ohjetta on meillä vielä hieman yksinkertaistettu lasten makuun sopivaksi: omassa versiossamme tähän harvoin lisätään mausteita vaan alkuperäisistä mauista nautiskellaan sellaisenaan. Sopivat muuten hyvin yhteen!


Makkaraa ja broccolia (noin 4 annosta)

kaksi isoa broccolia
paketti luomugrillimakkaraa

Höyrytä broccolit "al denteksi", ei siis liian pehmeiksi. Paloittele makkarat ja laita kannella peitettyyn uunivuokaan ja uuniin 175 asteeseen noin 45 minuutiksi.
Lisää broccolit joukkoon juuri ennen tarjoilua (ja lisää halutessasi esim. mustapippuria). Tarjoile lisäksi runsaasti salaattia.

1 kommentti:

  1. ...mutta liika mustavalkoisuus ja pingottaminen onkin pahasta =)

    En muuten edes tiennyt luomumakkaran olemassaolsota!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...